Ajankohtaista

Klubin™ -maailman ajankohtaiset asiat.

24 ELOKUUTA


Pitkalounas instaH****n pitkä lounas Mäntän Klubilla

Mäntän Klubilla voi 24.–26.8.2017 klo 12-17 nauttia harvinaisen pitkästä lounastamisesta.

Tsaarin ajan reseptiikalla toteutettu H****n pitkä lounas tulee Mänttään modernilla twistillä.

Lounaan valmistavat Pietarilaiset keittiömestarit ja ruokailun yhteydessä vieraat saavat nauttia myös viihdyttävästä ohjelmasta.

H***n pitkä lounas 184€/henkilö

Toteutus: Food Camp Finland Oy. Varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , puh. 03-4745900

 

 

 

 

Maxim Shalavin (RU)
Stroganoff Steak House

Maxim on pietarilaisen maineikkaan Stroganoff Steak House -ravintolan keittiöpäällikkö. Nuoresta iästään huolimatta Maximella on rutkasti kansainvälistä kokemusta. Hän on uransa aikana ehtinyt tekemään vierailuja eri maissa ja edustanut Venäjää lukuisissa ulkomaisissa ruokatapahtumissa.

Maximen nimikkoannos ja intohimo on venäläinen klassikkoannos, stroganoff, jonka toteutuksessa hän kunnioittaa perinteitä.

Maxim Shalavin 

 

Andrey Vlasov (RU)
Russian Vodka Room

Andrey on klassisen venäläisen ruoan taitaja ja Russin Vodka Room -ravintolan keittiöpäällikkö. Russian Vodka Room on uniikki ravintola, jossa ruokalistalla on Venäjän eri aikakausien perinneruokia. Andrey käyttääkin edelleen Tsaarin aikaisia reseptejä jokapäiväisessä työssään.

Andrey edustaa Venäjää säännöllisesti erilaisissa ruokafestivaaleissa ja tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Food & Artissa Andrey tulee valmistamaan lounaan yhdessä keittiömestari Maxim Shalavinin kanssa Tsaarin aikaisten reseptien pohjalta.

Andrey Vlasov