Kuokkalan kartano

Kahvila, taidenäyttelyt, kulttuuritapahtumat, juhla- ja kokouspalvelut

banneri kuokkala


Kuokkalan Kartano - Kuule kartanon kutsu

 

Kartanon kahvila tarjoilee tuoretta kahvia ja talon omia herkkuja ja tilauksesta ruoka- ja juhlatilaisuuksia.

 

kuokkalan kartano logo

Anfangi_K

Kuokkalan kartano Jyväskylä

Vuonna 1904 nousi Äijälänjoen rantaan Julius Johnsonin rakennuttama Kuokkalan kartano. Talon suunnitteli maamme ensimmäisiin naisarkkitehteihin lukeutuva Wivi Lönn. Talo on elänyt monenlaisia vaiheita, toimien muun muassa synnytyssairaalana 1940 – 1960 luvuilla. Kauko Sorjosen säätiö otti kartanon hoiviinsa vuonna 1998 ja se entisöitiin täyteen loistoonsa.

Tänään voit tulla kartanolle kokemaan häivähdystä entisajan tunnelmasta, ihailla sisustuksen upeita yksityiskohtia ja taide-esineitä. Kartanon kahvila tarjoilee tuoretta kahvia ja talon omia herkkuja, tilauksesta ruoka- ja juhlatilaisuuksia sekä ryhmille opastettuja kierroksia. Yläkerrassa on esillä Kauko Sorjosen säätiön taidenäyttely ja alakerrassa taidetta on nähtävillä vaihtuvissa näyttelyissä.

Sorjosen säätiön järjestämistä tapahtumista ja muusta toiminnasta löydät lisää tietoa osoitteesta www.kaukosorjosensaatio.fi.

 

Kartanon kahvila

Yläkerran suuressa salissa voi sielunsa silmin nähdä, kuinka kartanon rakennuttanut Julius Johnson on perheineen istunut pöydän ääressä edessään hienot, koristeelliset posliinikupit ja höyryävää kahvia, tietenkin hyvien leivosten kera.

Lue lisää >>

 

Juhlapalvelut

Kahvilan saleissa on mahdollista järjestää aukioloaikojen puitteissa pienimuotoisia kahvitustilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä. Tarjoilupöytään voi tilata esimerkiksi suolaista piirakkaa, täytekakkua ja pikkuleipiä – tai muita herkkuja toiveiden mukaan.

Lue lisää >>

 

Kokouspalvelut

Kuokkalan kartanolla sinulla on mahdollisuus järjestää mieliinjäävä kokous Kuokkalan Patruunan jalanjäljissä, silmiä hivelevässä ympäristössä.

Lue lisää >>

Kuokkalan Kartanon tulevia tapahtumia


9 JOULUKUUTA


Wivi Lönn-teemalla, Suomen juhlavuoden kunniaksi, Suomi 100 vuotta ja Wivi Lönnin historiaa, musiikkia.

Lauantaina 9.12.

Lue lisää

13.-20. JOULUKUUTA


Kuokkalan Kartanon Joululounaat

13.-20.12.2017, 39,50€/hlö

Lue lisää

Talliteatteri Julius esittää


Talliteatteri Julius esittää

Teatteriesityksiä Kuokkalan Kartanon kupeessa.

Lue lisää

Kuokkalan Kartano sosiaalisessa mediassa