+358 03 474 5900 | info ( a ) klubin.fi

Slide background

KLUBIN VERKKOKAUPASTA

Lahjakortit
Pääsyliput
Elämyspaketit

Ajankohtaista

Klubin™ -maailman ajankohtaiset asiat.

Uniikit majoitus- ja ravintolakohteet Mäntässä tarjoavat useita erilaisia kesätöitä. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja työnteko meillä on tiimipeliä. Kartanohotellit sijaitsevat muutaman kilometrin päässä toisistaan, ja molemmissa tarjotaan sekä majoitus-, että ravintolapalveluita.

Kesätyöt alkavat kevään aikana sopimuksen mukaan, noin 1.6.2024 mennessä. Palkkaus sopimuksen/tessin mukaan. Haemme sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia kesätyöntekijöitä.

Kokki

Mäntän Klubin ravintola on perinteikäs hyvän ruuan ravintola, jossa sekä hyvä palvelu että hyvä ruoka ovat keskiössä. Tästä osoituksena Mäntän Klubin ravintolalle on myönnetty arvostettu Rôtisseurs-kilpi. Kokin työtehtävät koostuvat aamiaisen laitosta ala Carte-annosten tekoon, buffet-pöydän antimista saunaruokailuun. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääsee kehittämään itseään sekä työyhteisöä. Hygieniapassi vaaditaan.

Tarjoilija/vastaanoton asiakaspalvelija

Tässä työssä yhdistyvät salitarjoilijan ja kokouspalveluiden tehtävät. Halutessasi voit toimia myös vastaanoton työtehtävissä. Vastaanotossa huolehdit asiakkaan sisään- ja uloskirjaustilanteissa ja hoidat asiakaspalvelua monipuolisesti. Tarjoilijana vastaat tilausten vastaanottamisesta, tarjoilusta sekä pöytien siistinä pitämisestä. Ennen kaikkea luot positiivisia asiakaskokemuksia. Odotamme reipasta asiakaspalveluasennetta, joustavuutta ja rohkeutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Pärjäät asiakaspalvelutilanteissa ainakin englannin kielellä, ja muusta kielitaidosta on tietysti myös hyötyä. Työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta perehdytämme työntekijät huolellisesti ja opetamme uudet asiat. Hygieniapassi sekä anniskelupassi vaaditaan.

Kerroshoitajia

Kerroshoitaja huolehtii siisteydestä, eli suurelta osin hotellin viihtyvyydestä. Työ edellyttää suhteellisen hyvää kuntoa, ripeyttä ja intoa työntekoon. Asenne ratkaisee myös! Kerroshoitajan tyypillisimpiä työtehtäviä ovat tilojen siivous, vuoteiden petaus ja liinavaatteiden huolto.
Kesätyöntekijät voivat sijoittua työskentelemään molemmissa kohteissa, eli sekä Klubilla että Honkahovissa. Tarkenna viestissäsi, haetko Mäntän Klubille vai Arthotel Honkahoviin, tai kenties molempiin kohteisiin töihin.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla Iris Mäkiselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

Mäntän Klubi

Tehtaankatu 33
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 4745 900
info[AT]klubin.fi

Aamiainen
Ma klo 8.00-9.00
Ti-pe klo 7.00-9.00
La-su klo 9.00-10.30

Myyntipalvelu
info@klubin.fi
 +358 (3) 474 5900

Ravintolamme avoinna tilauksesta.

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb

Arthotel Honkahovi

Johtokunnantie 11
35800 Mänttä

puh. +358 (3) 474 5900

Aamiainen tarjoillaan Mäntän Klubilla, Tehtaankatu 33.
Ma klo 8.00-9.00
Ti-pe klo 7.00-9.00
La-su klo 9.00-10.30

Honkahovin ravintola avoinna tilauksesta.

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb
© Klubin 2024. All rights reserved. Site by Aidia.