Slide background

KLUBIN VERKKOKAUPASTA

Lahjakortit
Pääsyliput
Elämyspaketit

Ajankohtaista

Klubin™ -maailman ajankohtaiset asiat.

rotisseurs kilpi2Mäntän Klubille luovutetaan arvostettu Rotisseurs-kilpi 4.7.2020. Kilven saapuu paljastamaan Suomen valtavouti Johanna Hornborg. Kilpi on merkkinä ruoan ja palvelun korkeasta tasosta. Laatua seurataan jatkuvasti julkisilla arviointikriteereillä, joissa huomioidaan tarjoiltavan ruuan laatu ja henkilökunnan osaaminen sekä ystävällisyys. 

La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Suomen toiminnan tavoitteena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä, vaalia ja edistää kansallista ruokakulttuuria sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä.

Mäntän Klubin toimitusjohtaja Iris Mäkinen on pitkäaikainen Rotisseurs-järjestön jäsen. Henkilökunnasta keittiömestari Jarmo Räisänen ja Markku Aittola, kokki Petri Peltola ja Klubi 100 v. projektipäällikkö Anu Huhtala kantavat myös järjestön käätyjä.

  • Rotisseurs-kilpi on meille tärkeä ja arvokas tunnustus. Mäntän Klubilla on nautittu paikallisesta palvelusta ja Klubin perinteisen keittiön antimista jo 100 vuotta. Tänä päivänä intohimomme on kunnioittaa, ylläpitää ja kehittää Klubin korkeaa laatua edelleen. Haluamme tuoda perinteiseen reseptiikkaan nykyaikaista kosketusta, palvella asiakkaamme huomaavaisesti ja tuottaa mieleenpainuvia kokemuksia. Ajan henkeen sopivalla otteella ja kokemuksen tuomalla tunteella.

Kaikki kilpiyritykset ovat myös sitoutuneet kehittämään Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa.

Kilven saaneita ravintoloita löytyy Suomesta 34 eri paikkakunnalta. Kilpi on kansainvälinen tunnus ravintolan korkeasta laadusta. Kilpitunnus on käytössä noin 80 maassa.

 

Lisätietoja:

Iris Mäkinen
Toimitusjohtaja
Mäntän Klubi oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 0400 729 020


EWa soft vauhdissa 10x1015.8.2020 klo 18 (konsertissa on väliaika)

Liput verkkokaupasta 20€ tai 3 ruokalajin menu ja konsertti 42€

Luvassa on Toivo Kärjen iskelmiä Ewa Kaarelan loistokkaasti englanniksi laulamina. Sovitukset on tehty jazztyyliin, sovittajina Pentti Lasanen, Antti Sarpila, Jerdzej Nowak ja Saku Järvinen. Mukana on 7 ennen julkaisematonta kappaletta ja 12 aiemmin vain suomeksi esitettyä. Näistä suurin osa on sellaisia, joita Kärki yritti saada kansainvälisille markkinoille 1950-luvun lopulla.

Ewa Kaarela Swing Band on tamperelainen, monipuolisista muusikoista koostuva jazz-yhtye. Ohjelmisto koostuu jazz-, swing- ja viihdemusiikista. Yhtye on tuttu paitsi kotiseudullaan, myös lukuisista esiintymisistään eri puolella Suomea järjestetyissä jazz-tapahtumissa.

Ewa Kaarela syntyi Puolassa ja opiskeli lyömäsoittajaksi Katowicen konservatoriossa. ”Hänellä on vahva, ilmaisuvoimainen sekä laajamittainen ääni ja oivallinen vokaalitekniikka. Hänen lavaesiintymisensä on valloittava, räiskyvän voimakas ja intensiivinen. Puolalaisella temperamentillaan hän saa läheisen kosketuksen yleisöön”.


(Vallitsevan poikkeustilan myötä päivämäärä on siirretty kesäkuulta syyskuulle.)

klubin kutsuvieraskutsu

Upea gaalaohjelma on Klubia parhaimmillaan: musiikkia, esiintyjiä, yllätyksiä, juhlaillallinen ja tanssit gaalaorkesterin tahtiin.

Pukukoodi: juhlava tai 1920-luvun tyylinen asu.
Illalliskortti 100€, sis. ohjelma ja illallinen ruokajuomineen.
Illan tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Syöpäsäätiölle.
Lisätietoa/ilmoittautumiset/liput: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 03 474 5900, verkkokauppamme.

 


Mäntän Klubi

Tehtaankatu 33
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 4745 900
info[AT]klubin.fi

Aukioloajat 15.6.-31.8.2020

Aamiainen  
Ma-pe klo 7.30-9.30
La- su ja arkipyhäisin klo 8.30-10.30

Mäntän Klubin ravintola/vastaanotto
Ma-la klo 8-20
Su ja arkipyhäisin klo 9-12
á la Carte ma-pe klo 15-20, la 12-20

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb

 Arthotel & Restaurant Honkahovi

Johtokunnantie 11
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 474 7005
honkahovi[AT]klubin.fi

Aukioloajat 1.6.-31.8.2020

Aamiainen
Mäntän Klubilla

Honkahovin ravintola/vastaanotto
Ma-pe klo 8-15
La-su ja arkipyhäisin klo 9-12

Buffet-lounas   ma-pe klo 11-15 (11,90€)

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb