Slide background

KLUBIN VERKKOKAUPASTA

Lahjakortit
Pääsyliput
Elämyspaketit

Ajankohtaista

Klubin™ -maailman ajankohtaiset asiat.

Konsertti: Teemu Roivainen ja Guardia Nueva, la 25.7.2020


Konsertti Klubin juhlasalissa la 25.7.2020.
Lippu 32,50€.
Show&dinner, Early Bird hinta 49,50€ (voimassa 31.3.2020 asti).
Illallisaika 16-18, konsertti 18-20.30.

Liput saat ostettua kätevästi verkkokaupastamme.

 

Teemu Roivainen

Teemu Roivainen Mantan KlubiTeemu Roivainen kruunattiin tangokuninkaaksi heinäkuussa 2014. Tangokuninkuuden myötä Roivainen tuli tunnetuksi suurelle yleisölle, vaikka onkin tehnyt töitä muusikin parissa koko ikänsä. "Musiikki edustaa minulle kaikkea elämässä. Se on johdattanut minut rakkaitteni, ystävieni ja elämäntyöni ääreen. Olen ikuisesti kiitollinen kaikesta mitä musiikki on tuonut elämääni, ja sen kiitollisuuden haluan jakaa yleisön kanssa antamalla jokaisessa esiintymisessä kaikkeni."

Teemu Roivainen on esiintymisien ohessa valmistunut myös Musiikin Maisteriksi Sibelius-Akatemiasta kesäkuussa 2014.Laulamisen lisäksi hän nauttii pianon ja kitaran soittamisesta sekä musiikin tuottamisesta. Hänellä onkin oma levy-yhtiö Yume Records, joka on viime vuosina julkaissut useista albumeja. Roivaisen oma ensimmäinen sooloalbumi Sydämesi tyhjä huone julkaistiin heinäkuussa 2015. Samana vuonna julkaistiin myös duettoalbumin "Tonight" yhdessä Saara Aallon kanssa. Näiden lisäksi Roivainen on julkaissut joulualbumin Pohjolan joulu 2016 sekä Vanha liekki albumin 2017.

 

GUARDIA NUEVA

Guardia Nueva Mantan KlubiKapellimestari Raimo Vertainen

Guardia Nueva on suuri viihde- ja tango-orkesteri täynnä pauhaavaa voimaa ja suunnatonta herkkyyttä. Orkesteri perustettiin Kokkolassa vuonna 2001. Heti alusta alkaen orkesteri päätti tulisieluisen kapellimestarinsa Raimo Vertaisen johdolla tehdä töitä pitkäjänteisesti, tosissaan ja rohkeasti. Työ on tuottanut hedelmää, joten ei ole vahinko eikä sattumaa, että kuudestatoista taitavasta muusikosta koottu kokkolalaisorkesteri on noussut huimaa vauhtia kohti suomalaisen orkesteritaivaan tähdistöä.

Guardia Nuevan musiikillisena runkona on ollut tunteikas tango- ja viihdemusiikki. Argentiinalaisen säveltäjän, Astor Piazzollan, merkitys orkesterille on suuri. Orkesterin repertuaari on vuosien saatossa kasvanut argentiinalaisesta tangosta suomalaiseen viihdemusiikkiin, elektrotangoon ja musikaalisävelmiin. Kappaleet sovitetaan Guardia Nuevalle mittatilaustyönä ja sovituksissa orkesterin harmonikat, bandoneonit, jousisoittimet sekä rytmiryhmä soivat raikkaalla ja ennakkoluulottomalla otteella. Tänä päivänä viihde- ja tango-orkesteri Guardia Nueva on musiikillinen runsaudensarvi, jolla ei ole tarvetta puristua yhteen muottiin.

Guardia Nueva on kerännyt paljon kiitosta niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Orkesteri on esiintynyt kapellimestari Raimo Vertaisen johdolla ympäri Suomea, ulkomaita myöten. Orkesteria on kuultu ja ihailtu jo Argentiinassa, Turkissa ja Saksassa. Orkesterin valovoimainen esiintyminen, rytmisesti ja soinnillisesti kekseliäät sovitukset, jousisoittimien ja harmonikkojen dramaattiset soinnut yhdistettynä lahjakkaiden solistien tulkintoihin, takaavat intohimoisen konsertti-illan. Guardia Nuevan solisteina ovatkin olleet kaikki Suomen keskeisimmän alan artistit.

 

Raimo Vertainen

Raimo Vertaisen (s.1964 Jyväskylän MLK) kenttä musiikin parissa on laaja. Kapellimestari, opettaja, taiteellinen johtaja, sovittaja, organisaattori, muusikko ja ideoitsija - kaikki määreet sopivat. Työn tulokset ovat parhaiten kuultavissa
Vertaisen taidolla johtamien orkestereiden konserteissa. Merkittävää on ollut hänen yhä jatkuva työnsä perustamansa tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan kapellimestarina.

Vertaisen työn taustalla ovat laajat opinnot harmonikan soitossa Suomessa ja ulkomailla. Solistien ja eri kokoonpanojen kanssa tapahtunut toiminta on tuonut alan kilpailujen ensipalkintoja (mm. 1994 Cittá di Castelfidardo, Italia) ja konsertointia 18 eri maassa. Raimo Vertainen on toiminut aktiivisesti myös merkittävien tapahtuma-kokonaisuuksien perustajana. Näistä mainittakoon mm. Kokkolan Talviharmonikka -festivaali sekä Brahe Classica -konserttisarja. Syksyllä 2018 Raimo Vertainen valittiin Liettuan Kaunasissa Kansainvälisen Harmonikkaliiton (Confedèration Internationale des Accordèonistes) musiikkikomitean jäseneksi kaudeksi 2019-2022.

 


Mäntän Klubi

Tehtaankatu 33
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 4745 900
info[AT]klubin.fi

 

Aukioloajat

Aamiainen  
Ma-pe 6.30-9.00
La-su 9-10

Mäntän Klubin vastaanotto ja myyntipalvelu
Ma-pe klo 8-15
La-su 9-12

Muina aikoina tilauksesta.

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb

 Arthotel & Restaurant Honkahovi

Johtokunnantie 11
35800 Mänttä

puh. +358 (0)3 474 7005
honkahovi[AT]klubin.fi

 

Aukioloajat

Aamiainen Mäntän Klubilla
Ma-pe 6.30-9.00
La-su 9-10

Honkahovin ravintola/vastaanotto
Ma-pe 11-14.30

Buffet-lounas ma-pe, klo 11-14.30

TripAdvisor logo oiva sinettilogo rgb