Ravintola

Klubin™ -reseptimme ovat historialtaan merkkihenkilöiden omia

OLA, Olavi Virran menu 24.-25.8.2018
á la Antti Vahtera


Jääkellarin lohta, sinappimajoneesia, ravistetut tilli-kurkut

Petit Bourgeois Sauvignon Blanc, Henri Bourgeois, Loire, Ranska

Herkkutatti-cappuchino
Rouge d’Ottrott Pinot Noir, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Ranska

 Olavi Virran lihapullat, kermainen jaloviinakastike, voinen perunamuhennos
 Karhu III- olut, tai Parallele 45 Côtes-du-Rhône Villages Rouge, Paul Jaboulet Aîné, Rhône, Ranska

Juustoja, gryere, vanha gouda, kypsä emmental
 Osborne Late Bottled Vintage Porto, Bodegas Osborne, Portugal

Herrasväen jälkiruoka, jäätelöä, marenkia, tuoreita marjoja, lämmintä suklaakastiketta  
Brachetto d’Acqui Dolce, Araldica, Piemonte, Italia


Menu 78€+ alv 24% = 96,72€
Juomapaketti  32€+ alv 24%  =39,68€

 

Honkahovin LOUNAS

Joka arkipäivä

Lounas joka arkipäivä klo 11-15.